0476 21 39 45 info@rv-install.be

Bedrijfswageninrichting

Inrichten van bestelwagen en bedrijfswagen.

Inrichten van bedrijfswagens

Van bestelwagen tot bedrijfsauto

Bent u op zoek naar een specialist in bedrijfswageninrichting? Wij toveren uw bedrijfsvoertuig om tot een een waar pareltje op maat van uw wensen. Zo beschikt u over de ruimte en indeling die u wenst en kunt u perfect uw job uitvoeren. Wij zorgen voor een optimale inrichting, zodat u efficiënt en ergonomisch kan werken en al uw spullen logisch kan ordenen. Onnodig zoeken en tijdrovende verplaatsing naar de leverancier moeten maken wordt zo voorkomen en u hebt gelijk een vaste plaats voor al uw materiaal.

Wij passen uw voertuigtype op maat aan, zodat u onmiddellijk aan efficiëntie wint en nooit meer hoeft te zoeken naar het juiste materiaal. Voor een optimale inrichting van uw bedrijfsvoertuig kunt u rekenen op RV install.

Onze diensten

RV install is uw partner voor het inrichten van uw bedrijfsvoertuigen. Van het inrichten van bestelwagens tot auto’s. Contacteer ons voor meer informatie.

Specialist in Zevim bedrijfswageninrichting

Bij RV install doen we beroep op de professionele producten van Zevim. Deze fabrikant is al jaren specialist in modulaire bedrijfswageninrichtingen voor alle types en merken bedrijfswagen. Ongetwijfeld kunnen we ook uw voertuig optimaal inrichten.

Wij zorgen voor een installatie, voor een correcte prijs en u mag steeds rekenen op 5 jaar fabrieksgarantie.

Zevim bedrijfswageninrichting specialist - RV install

Specialist in Zevim bedrijfswageninrichting

Bij RV install doen we beroep op de professionele producten van Zevim. Deze fabrikant is al jaren specialist in modulaire bedrijfswageninrichtingen voor alle types en merken bedrijfswagen. Ongetwijfeld kunnen we ook uw voertuig optimaal inrichten.

Wij zorgen voor een installatie, voor een correcte prijs en u mag steeds rekenen op 5 jaar fabrieksgarantie.

Bedrijfswageninrichting voor alle type wagens

Ongeacht over welk voertuig u beschikt, wij zorgen voor de inrichting. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden en overleggen welke inrichting voor u het makkelijkst werkt. Zo komen we met een systeem op maat, dat niet enkel doeltreffend is, maar ook perfect in uw bedrijfsvoertuig past.

Wij werken enkel met kwalitatieve systemen die reeds hun deugdelijkheid bewezen hebben. Zo zit u voor jaren goed.

Bovendien komt u professioneler over bij uw klanten.

 

Maatwerk voor uw bedrijfswagen

Op zoek naar een kwalitatieve inrichting op maat van uw bedrijf? Wij zorgen voor een optimale inrichting van uw bedrijfswagen. Ongeacht uw beroep, wij zorgen voor een snelle en kwalitatieve inrichting.

Wij zorgen voor modulaire systemen op maat van uw bedrijf en wagen. Zo evolueert uw inrichting mee op maat van uw wensen. Wij zorgen voor een optimale sterkte en zorgen ervoor dat uw bedrijfswageninrichting jaren meegaat.

Wandbescherming

Wenst u de binnenkant van uw wagen te beschermen en beschadiging van binnenuit te voorkomen?  Dan plaatsen we met plezier wandbescherming in uw wagen. Zo draagt u zorg en voorkomt u beschadiging aan uw wagen.

Bovendien blijft de restwaarde van uw bedrijfsvoertuig hoger en valt uw laadruimte makkelijker schoon te houden.

Vraag uw offerte op maat aan

Nood aan bedrijfswageninrichting? Stuur ons een mailtje en wij contacteren u. Wij zorgen voor een offerte op maat!

Dakdragers

Makkelijk materiaal vervoeren op uw dak? Wenst u kwalitatieve dakdragers die gemonteerd zijn door professionals? Reken op de dakdragers van RV install. Wij zorgen voor een vakkundige installatie, tegen een scherpe prijs. Uiteraard voorzien we onze dakdragers van een garantie.

Al onze dakdragers zijn geschikt voor professioneel en intensief gebruik.

Inbraakbeveiliging

Uw waardevolle spullen en materialen verdienen de beste bescherming. Uiteraard wenst u geen enkel risico te nemen. Met onze grendels en anti-inbraaksystemen beschermt u uw bezittingen tegen ongewenste bezoekers.

Wij staan u graag met raad en daad bij en helpen u bij het beveiligen van uw bedrijfswagen.

Voorkom een inbraak en investeer in de beveiliging van uw bedrijfswagen. Zo hoeft u achteraf geen spijt te hebben.

Verlichting

Bent u al van ‘s morgens vroeg op pad, ‘s avonds nog laat aan het werk of vaak in schemerige omstandigheden aan de slag? Wij zorgen voor de juiste verlichting in uw bedrijfswagen. Zo vindt u makkelijk de juiste materialen terug en spaart u uw ogen.

RV install zorgt voor bijkomend licht in uw laadruimte, aangepast aan uw noden. Wij werken met ledverlichting en garanderen dat uw verlichting lang meegaat. Het is een zuinige manier van verlichten en nog ecologisch verantwoord ook.

Bedrijfswageninrichting - RV install

RV Install tot uw dienst!

Wij staan u graag bij als u uw bedrijfswagen wilt laten ombouwen en inrichten.