0476 21 39 45 info@rv-install.be

Elektriciteitswerken

Elektricien uit Lier.

Ervaren elektricien

RV install staat klaar voor al uw elektriciteitswerken

Bij RV install zijn we thuis in elektriciteitswerken. Bent u op zoek naar een elektricien in de regio Lier of heeft u nood aan verlichting, video- of parlofonie of domotica? Bij RV install hebben we jaren ervaring in alle elektriciteitswerken.

Wij werken op een professionele en vakkundige manier en zorgen voor een snelle oplossing. Al uw elektriciteitswerken zijn bij ons in goede handen. Wij besteden geen klussen uit, maar staan zelf in voor de realisatie van uw project en dit tegen een correcte prijs.

Onze diensten

RV install is uw partner voor al uw elektriciteitswerken. Van het plaatsen van domotica en videofonie systemen tot het trekken van kabels tijdens uw renovatie. Contacteer ons voor meer informatie.

Uw elektricien in Lier

Uiteraard kunt u ons ook buiten Lier inschakelen, maar de voorbije jaren zijn we regionaal uitgegroeid tot één van de specialisten in elektriciteitswerken. Onze piekfijne service en het geleverde vakwerk, heeft al heel wat van onze klanten gecharmeerd. Regionaal staan we dan ook bekend om onze dienstverlening.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het vlak van elektriciteitswerken, domotica of verlichting, dan helpen we u met plezier verder. Wij houden onze kennis steeds op peil en werken met de nieuwste systemen.

Reken op de persoonlijke aanpak van RV install.

Ronny Voets | Elektricien Grobbendonk | RV install

Renovatie & nieuwbouw

Wenst u een woning te renoveren en is de elektriciteit aan vervanging toe of misschien zet u wel een nieuwbouw neer en moet de elektriciteit nog gelegd worden? Op ons kan u rekenen. Wij staan in voor alle elektriciteitswerken van A tot Z.

Zowel industrieel als particulier kunt u beroep op ons doen, wij nemen uw elektrische installatie onder handen. Wij werken steeds met kwalitatieve materialen en volgens de regels van de kunst.

Verlichting

Zowel voor de verlichting van woningen als appartementen bieden we oplossingen aan. Ook industriële verlichting is een mogelijkheid bij RV install. We bekijken samen met u de situatie en komen met de gepaste oplossing voor de verlichting van uw ruimtes.

Wij maken gebruik van kwalitatieve verlichting die jaren meegaat en waar u verder geen omkijken naar heeft. Van lichtstudie over lichtmeting tot aansluitingen: wij helpen u verder.

Bent u op zoek naar verlichting die functioneert, jaren meegaat en aangepast is aan uw noden? Contacteer ons!

Vraag uw offerte aan

Op zoek naar een ervaren elektricien voor uw project? Contacteer ons en we bezorgen u zo spoedig mogelijk een offerte.

Op weg naar een slim huis met domotica

Domotica kende de voorbije jaren een stevige ontwikkeling en onze huizen worden steeds slimmer. Bij RV install houden we de vinger aan de pols op het vlak van smart homes en domotica. We kennen de nieuwste toepassingen en kunnen u dan ook perfect adviseren.

Wij verhogen uw dagelijks comfort en installeren slimme domotica. Op het vlak van verlichting, beveiliging en energiebeheer kunnen we de nodige oplossingen aanreiken.

Videofonie & parlofonie

Een video- of parlofoon laten installeren. Bij RV install zit u goed. Wij hebben jaren ervaring met het installeren van video- en parlofonie van verschillende merken en in diverse situaties.

Zowel het plaatsen als herstellen vormen geen enkel probleem.
Wij werken met kwalitatieve merken die hun strepen hebben verdiend. Met onze oplossingen voelt u zich veilig en wint u aan comfort en gebruiksgemak.

elektricien voor elektriciteitswerken - RV install

RV Install tot uw dienst!

Wij staan u graag bij bij al uw elektriciteitswerken.